pand afbeelding
pand afbeelding
pand afbeelding
pand afbeelding
pand afbeelding
pand afbeelding
pand afbeelding
pand afbeelding
pand afbeelding

THONETHOUSE

Thonetlaan 98-100 - 2050 Antwerpen

DETAILINFO EN PLANNEN

Beweeg uw muis over de afbeelding. En klik op een gebouw, verdieping of unit naar keuze.

0.02

verkocht

0.03

verkocht

0.01

verkocht

1.01

verkocht

1.02

verkocht

appartement 1.03

3 slaapkamers

118 m² bewoonbare oppervlakte

19 m² oppervlakte terras

2.01

verkocht

2.02

verkocht

2.03

verkocht

3.01

verkocht
afbeelding evolutie afbeelding evolutie

THONETHOUSE

Een subliem zicht op de skyline van Antwerpen, een rustige ligging vlakbij de stad en kleinschaligheid zijn de kenmerken van deze nieuwste realisatie op Linkeroever.

“Thonethouse” ligt in de gelijknamige Thonetlaan, recht over de volledig vernieuwde Royal Yacht Club en op een boogscheut van het bekende Sint-Annastrand. Goed voor een non-stop vakantiegevoel in eigen stad.

Linkeroever ligt dicht genoeg voor het Antwerpse stadsgevoel, maar toch komt u hier thuis in een rustige groene omgeving die aandoet als een gezellige woonwijk voor jong en oud.

Architect Kris Rymenants zorgde voor harmonie tussen architectuur en vormgeving door alle appartementen een ideaal binnen-buitengevoel te geven. Comfortabel en ruim wonen, waar licht en lucht een belangrijke rol spelen door de grote raampartijen en de ruime terrassen.

Ook aan de energiezuinigheid werd uiterst veel aandacht besteed, dankzij zeer goede isolatie, en een zeer energiezuinig verwarmingssysteem. Dit zal u ongetwijfeld merken aan uw verbruikskosten.

Deze toekomstige nieuwbouwrealisatie omvat slechts 8 appartementen met oppervlaktes van ca 92 m² tot ca 122 m² en terrassen.

De riante penthouse van ca 167 m² beslaat de volledige derde verdieping en wordt omringd door dakterrassen van maar liefst ca 100 m².

Twee gelijkvloerse appartementen geven bovendien uit op een eigen tuin van maar liefst ca 138 m² en ca 251 m².

Voor de afwerking wordt gekozen voor hoogwaardige materialen, zoals vloerverwarming met warmtepomp, tegels in het hele appartement en laminaatvloer in de slaapkamers. Ook de keuken en badkamer kunnen nog volledig naar eigen wens gekozen worden in de geselecteerde showrooms.

In de ondergrondse garage dient een autostaanplaats aangekocht te worden aan 17.500 Euro, excl. registratiebelasting en BTW.

Een kelderberging en ruime gemeenschappelijke fietsenstalling worden voorzien en zijn reeds in de verkoopprijs begrepen.

Verkoopprijzen zijn exclusief registratiebelasting en BTW.


bovenstaande gegevens worden enkel verstrekt ter inlichting, zonder contractuele verbintenis of garantie van onzentwegen en kunnen op elk ogenblik gewijzigd worden.

Lees meer

neem contact met ons op via het formulier of rechtstreeks via +32 (0)3 237 48 00 - info@provas.be

  • icon Restaurant restaurant
  • icon Koffiebar koffiebar
  • icon Wijnbar wijnbar
  • icon Museum museum
  • icon Theater theater
  • icon Muziek muziek
  • icon Winkel winkel
  • icon Bakkerij bakkerij
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan